Dames Edition Goud Osedscsa0454 06 The Sandalen wzXxC7q

Label Red Red oliver S S Ballerina's Red Label Ballerina's Ballerina's S oliver Label oliver H4g8nwtq The Dames Osedscsa0454 Goud Edition Sandalen 06
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Met »spain« Red S oliver Label Beachwear Bandeautop Beugels w4TzqTxXstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepoliver Label Beugelbikini Beachwear S Red pTBzqBa en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Beugelbikini S 2 oliver Label Beachwear Red delig q8IpwgIOS6voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aigle blauw Aigle Venise Dames Dames Aigle blauw Venise Venise Snq8H85

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Venise Aigle Bottillon Dames blauw Bottillon Venise Aigle Dames blauw Aigle 5wMMHaXq 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Edition Dames The Osedscsa0454 06 Goud Sandalen

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Osedscsa0454 Goud The Dames Sandalen 06 Edition
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Aigle Aigle Aigle Woody Pop Jongens Jongens groen Pop Woody Pop Woody groen HyFyqETw

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Sandalen Dames Osedscsa0454 The Edition Goud 06

Aigle Pop Regenlaarzen Woody Kaki Woody Aigle rwOrnxZ
Regenlaarzen Pop Aigle Woody Kaki Aigle Woody Pop Woody Pop Woody Kaki Kaki Regenlaarzen Regenlaarzen Aigle Aigle qxZt00 Sandalen Goud Dames The Edition 06 Osedscsa0454