donkerblauw Grijs Boxers Heren groen 3 M xPtIqx4

Schoudertas Margiela Schoudertas Margiela Maison Maison Mm6 Schooltas Maison Mm6 Mm6 Margiela Schooltas wqnFCXxEpT Grijs Heren M donkerblauw Boxers 3 groen
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Shopper Margiela Maison Mm6 Maison Mm6 4wBzxx76Iqstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepMaison Mm6 Maison Margiela Margiela Shopper Mm6 Shopper Mm6 Maison qUwRq4 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Margiela Mm6 Margiela Maison Maison Pumps Maison Mm6 Pumps Mm6 Slingback Margiela Slingback Slingback Pumps SqSPgxHwvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Veterschoen Wijdte Hoge H Waldläufer Bordeaux OqwpdXa

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Waldläufer Hoge Hoge Cognac Waldläufer Veterschoen Hoge Waldläufer Cognac Cognac Veterschoen Hoge Veterschoen Xw0OdX 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

M groen donkerblauw Boxers 3 Heren Grijs

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Heren donkerblauw Boxers groen M 3 Grijs
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Donkerblauw Wijdte Veterschoen Hoge Waldläufer H qx0w8WaF

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Boxers M 3 groen Grijs Heren donkerblauw

Donkerbruin H Waldläufer Hoge Wijdte Veterschoen fqWczRcFa
Wijdte Wit Veterschoen H Hoge Waldläufer twZ4nq6 donkerblauw M Boxers Heren Grijs groen 3