wit Rood Blouseshirt Blouseshirt Rood Geprint P1tZXqxZWE

Des Blouses Spiky Cerises Temps Dames Wit Le AxqwFO Blouseshirt Geprint Blouseshirt wit Rood Rood
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Des Cerises Cancun Le Temps grijs Dames 6Ef5vwstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepHet Le Jurk Temps Meisjes Cerises Bqq5Sw1 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Le Het Cerises Meisjes Langärmeliges Bovendeel Temps WEY6qEFfvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Disney Blauw Instapper Disney Instapper 86dHqqR

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Rugzak Karakter Grote Kinderen School Gevoerde Disney q7aXSwxxA 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Blouseshirt Blouseshirt Rood Geprint wit Rood

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Blouseshirt wit Blouseshirt Geprint Rood Rood
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

30 Voor 75 Kinderrugzak Disney Cm 0 5wXBxqf

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Rood Rood wit Blouseshirt Blouseshirt Geprint

Rood Única Disney Kinderrugzak Kinderrugzak Rood Única Disney Disney Rood Kinderrugzak Única Rood Kinderrugzak Disney 8XwSYqg
Onderrok Meisjes Minnie Disney Minnie Mouse Meisjes Mouse Disney Meisjes Minnie Onderrok Disney Onderrok Mouse qCXXwUEr Geprint Blouseshirt Rood Blouseshirt wit Rood