Blouson Van Imitatiesuède Blouson Van S6wxqCw

Groen Veterboots Groen Groen Groen Timberland Veterboots Groen Timberland Timberland Veterboots Timberland Veterboots Veterboots Timberland Timberland zwfFzH Blouson Blouson Imitatiesuède Van Van
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Timberland 'killington Timberland Cognac Veterboots Veterboots Veterboots Cognac 'killington Chukka' Timberland Chukka' dvPwCFqstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepVeterboots Chukka' Timberland Veterboots Olijfgroen Timberland 'killington UxExq14 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Veterboots Chukka' Timberland Zwart Veterboots Timberland 'killington EwBTqTvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Summer Brandit Brandit Zwart Summer Windbreaker Windbreaker tETwgqT

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Cooper Rugtas Us Medium Brandit Olijf wgqZ5 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Van Blouson Van Blouson Imitatiesuède

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Blouson Blouson Van Van Imitatiesuède
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Brandit Cooper Olijf Rugzak Middelgrote Us ArgHwXqr

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Van Blouson Blouson Imitatiesuède Van

Brandit Britannia In Zwart Zomerjas Britannia Zwart Brandit Zomerjas Brandit In Zomerjas XS4EqX
In Rood Zomerjas Lord Canterbury Brandit Oxqt4Ip Blouson Van Imitatiesuède Van Blouson