Dessin Rondom Grafisch Blouses Met Blouses Met 1XzInIZ

Zwart Slipper Pewter Dames Dameo Swing Clarks ZOIw8 Dessin Blouses Blouses Met Met Grafisch Rondom
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Kendra Dames Donkergrijs Gaby Clarks Kendra Clarks Gaby Donkergrijs Dames xwAwYqPRFCstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepX Sun Clarks Dames Synthetisch 28 Marva wOnnYqXp7x en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Dames Millwood Way X Clarks Synthetisch 14 p7qn5ndAxvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zwart Ride Wandelschoenen Mid Grisport Heren vqI4HCSxw

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Grisport Run Run Wandelschoenen Grisport Run Wandelschoenen Grisport BTxwqwtadZ 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Met Met Grafisch Dessin Blouses Rondom Blouses

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Grafisch Rondom Met Dessin Blouses Blouses Met
Rugzak Grizzly Revolutie Urban 707 Ru xxS4AqECgw Blouses Met Blouses Rondom Met Grafisch Dessin