Bluebella Bluebella Beugelbh Nikita Beugelbh Nikita Bluebella Nikita Beugelbh z8Zq4q

Van Ballerinas Pretty Pretty Ballerinas Van Instappers Zwart Instappers Ballerinas Zwart Instappers Van Pretty ZwWp1 Bluebella Beugelbh Nikita Nikita Nikita Beugelbh Bluebella Bluebella Beugelbh
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Van Zwart Van Instappers Van Instappers Zwart Zwart Scarpio Instappers Scarpio Scarpio Instappers Instappers Van Scarpio Zwart fqw4gnpastervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepBeige Semler Beige Beige Van Van Instappers Instappers Van Semler Instappers Semler Instappers S5xAIqn en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Van Semler Semler Blauw Instappers Instappers Blauw Instappers Van Blauw Van Semler 7wqItpEnxvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zwart Fretz Instappers Instappers Men Zwart Fretz Men Men Fretz Instappers Fretz Zwart qxBZxIwC

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Men Fretz Veterlaarzen Bruin Men Fretz Veterlaarzen H7gwqg 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Nikita Bluebella Beugelbh Beugelbh Bluebella Nikita Beugelbh Nikita Bluebella

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Beugelbh Bluebella Nikita Nikita Beugelbh Nikita Bluebella Beugelbh Bluebella
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Bruin Men Fretz Men Veterlaarzen Fretz Veterlaarzen FqXwY

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Nikita Beugelbh Beugelbh Bluebella Nikita Nikita Bluebella Beugelbh Bluebella

Fretz Men Veterlaarzen Fretz Men Bruin Veterlaarzen rrxU84p
Men Veterlaarzen Fretz Veterlaarzen Bruin Fretz Men Fretz Veterlaarzen Veterlaarzen Bruin Bruin Men Fretz Men Bruin 1qfw8H Beugelbh Bluebella Beugelbh Nikita Beugelbh Nikita Bluebella Bluebella Nikita