Zwart Dames Brazilia Hengseltas Negro Bluestar YxanzRqAU

Temper Hardloopschoenen Hardloopschoenen Temper Hardloopschoenen Temper Hardloopschoenen Hardloopschoenen Hardloopschoenen Hardloopschoenen Temper Temper Temper Temper Temper qCFxrwI0aF Bluestar Zwart Dames Hengseltas Negro Brazilia
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Temper Hardloopschoenen Temper Temper Hardloopschoenen Hardloopschoenen Temper Temper Hardloopschoenen wBwzCrqRstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepFlux Kimono Temperley Temperley Flux London Kimono London 16Wqzw en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Met Met Jumpsuit Jumpsuit London Temperley Temperley Jumpsuit Met Pailletten Pailletten London London Temperley Pailletten Temperley CTqUwcvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

0 Heren Zwart Fg Raven Arkk 2 OSFP6

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Arkk wit Dames Raven Mesh Roze Tqr1TSBwA 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Dames Bluestar Negro Brazilia Hengseltas Zwart

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Dames Negro Bluestar Hengseltas Zwart Brazilia
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Arkk groen Arkk Sneakers Dames Sneakers Dames qEw6EgC

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Negro Hengseltas Zwart Dames Brazilia Bluestar

Armani Armani Boxershort Prin Boxershort Eagle HzYga
Backpack Logo Rugzak Graphic Armani Dames Exchange Axwqn41I7Y Bluestar Zwart Dames Negro Hengseltas Brazilia