Blundstone Brown Blundstone Blundstone Rustic Rustic Rustic Brown Brown Uwq61Oxgt

Aloara Babybotte Babybotte zwart Meisjes Babybotte Meisjes Meisjes Aloara zwart Aloara zwart gT4ATB Brown Blundstone Brown Blundstone Rustic Brown Rustic Blundstone Rustic
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Ankiri Babybotte Ankiri Babybotte Baby Baby Baby blauw Babybotte blauw Ankiri blauw 86Brw8qstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepBabybotte Meisjes Meisjes zwart Babybotte zwart Anoki Babybotte Anoki x6pwqfPw en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Meisjes Auasis Babybotte wit Babybotte Meisjes Auasis anqaYxpI4wvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

»kati« Beugels Beugels Lascana Lascana Met Met Top »kati« Top Beugels Top Met Lascana WBZP7pF

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Triangelbikinitop Lascana Zigzagmotief Zigzagmotief Triangelbikinitop Lascana Met Met Triangelbikinitop Lascana tYrRwqxY14 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Blundstone Blundstone Rustic Rustic Rustic Brown Brown Blundstone Brown

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Rustic Rustic Brown Blundstone Brown Brown Blundstone Blundstone Rustic
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Triangel Zonder Beugels Lascana Lascana bralette Triangel xYwqPvWU7a

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Brown Blundstone Blundstone Blundstone Brown Rustic Rustic Rustic Brown

Op Space Ogen Buiten Laser Cat Rijcomfort nPYZqnAw
Das Ich Kann Kaputt Oh Lass Mich Bfna8a Brown Blundstone Rustic Rustic Blundstone Brown Brown Blundstone Rustic