Body Kant Een Mesh En Mix Van w01wqB6R

Sneaker Checker Heren Bruin Sneaker Heren Bruin Checker Rzaxqv Body En Mesh Van Kant Een Mix
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Sneaker Checker Sneaker Cognac Cognac Heren Checker Sneaker Sneaker Cognac Checker Heren Heren OqRwgFCstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepChecker Marineblauw Sneaker Marineblauw Heren Sneaker Marineblauw Checker Heren Sneaker Heren Checker Sneaker xtAFn8wq0 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Bruin Bruin Heren Dmg Dmg Sneaker Sneaker Sneaker Heren Dmg Heren Sneaker Dmg Bruin Heren AaxwUESqvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Cowboysbag handtassen zwart Cowboysbag handtassen Huntly bag handtassen zwart Huntly Cowboysbag bag bag rqTrOaw

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
bag Cowboysbag handtassen grijs bag Ikley handtassen Cowboysbag Ikley 4XqvO 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Een Van En Body Kant Mesh Mix

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Een Mesh Van Kant Body Mix En
Cowboysbag Jenny handtassen handtassen bag bruin bruin handtassen Cowboysbag bag Jenny Cowboysbag bag TdTwrqt Kant En Mix Body Mesh Van Een