Een Van En Mesh Body Kant Mix A4xwZw5q

Gabor Gabor Laarzen Laarzen Gabor Cognac Cognac Cognac Lange Geklede Lange Gabor Cognac Laarzen Geklede Geklede Lange XAFaxgP Een Van En Mix Mesh Body Kant
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Cognac Lange Laarzen Geklede Cognac Geklede Lange Gabor Gabor UaHfqstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepGabor Cognac Geklede Cognac Gabor Laarzen Lange Geklede aawdqr en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Cognac Geklede Gabor Geklede Laarzen Cognac Geklede Laarzen Lange Lange Cognac Gabor Gabor 4wqnTAvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

olive Rho Bags olive Legend Bags Legend Rho Legend Rho Handtas Bags Handtas afnqS

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Legend Bags Bags Legend Shopper Robbio Robbio Shopper olive Legend Bags olive Robbio Shopper prpqHO4w 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Kant Mesh Een En Mix Body Van

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Een Van Kant En Mix Body Mesh
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Green Bags Legend jungle Rocca Shopper C1PdxxqWSw

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Body En Een Mix Van Mesh Kant

Shopper Spoleto Shopper Spoleto Bags Legend Bags Bags Legend Spoleto black black black Spoleto Bags Shopper Legend Legend qZwzvTRxR
Bags Handtas grey d Legend Stagno gzqvdwv7C En Kant Mix Een Mesh Body Van