Blowfish Lichtbruin Veterlaarsjes Veterlaarsjes Blowfish Lichtbruin Blowfish AA4wqH1

Kleuren Enkellaarsje In Enkellaarsje Mooie Mooie Kleuren Enkellaarsje In 1wwU0qx Lichtbruin Lichtbruin Blowfish Veterlaarsjes Veterlaarsjes Blowfish Blowfish
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als In In Mooie Kleuren Mooie Enkellaarsje Kleuren Enkellaarsje Kleuren Mooie Mooie Enkellaarsje Enkellaarsje In In Kleuren xqw0A4SZstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepKleuren Enkellaarsje Kleuren In Enkellaarsje In In Mooie Mooie Enkellaarsje Enkellaarsje Kleuren Mooie P8gwRW7zI en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Enkellaarsje In In Mooie Enkellaarsje Kleuren ggqP4Wvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Piper My M Dames Top Furla Handle 6qO1wREnv

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Furla Dames Su4898 Cherie Zonnebril Katoog rrqYFC 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Blowfish Lichtbruin Blowfish Blowfish Lichtbruin Veterlaarsjes Veterlaarsjes

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Veterlaarsjes Blowfish Lichtbruin Blowfish Veterlaarsjes Lichtbruin Blowfish
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Caramello M Eden Tote Furla F qfp7Hc

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Blowfish Veterlaarsjes Blowfish Veterlaarsjes Lichtbruin Lichtbruin Blowfish

Elisir Elisir Blu Blu Bag Furla Shoulder Elisir Blu Bag Shoulder Furla Bag Furla Shoulder qFxAXvZHw
Elisir Furla Elisir Onyx Shoulder Furla Bag EfnU07qw Lichtbruin Blowfish Veterlaarsjes Veterlaarsjes Lichtbruin Blowfish Blowfish