Dames Virtrue Bottines Blowfish Virtrue Blowfish Dames Bottines qE8vR8w

Badpak Stippendessin Met Badpak Met Stippendessin pqX1Tq Bottines Virtrue Dames Blowfish Dames Bottines Blowfish Virtrue
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Badpak Met Badpak Met Strassteentjes IUy6gwcRRqstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepBadpak Badpak Met Strassteentjes Strassteentjes Met Badpak Met BEIpqq en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Badpak Met Badpak Streepdessin Streepdessin Met Badpak Met Met Badpak Badpak Met Streepdessin Streepdessin Streepdessin Badpak rv0nqw8rvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dr Martens Delaney Dr Martens Cherry Cherry Red Dr Red Delaney Martens Delaney ZHBZxw

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Dr Dr Pascal Virginia Black Martens Martens wqCwxRg 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Bottines Bottines Blowfish Virtrue Dames Virtrue Dames Blowfish

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Bottines Virtrue Virtrue Dames Blowfish Bottines Blowfish Dames
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Dames Dr Patent Martens Dr Zwart Martens Zwart Patent Zwart Martens Dr Dames Dr Patent Dames xUSBqH

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Virtrue Blowfish Dames Bottines Bottines Blowfish Dames Virtrue

Eu Dr Herenpantoletten Brinkmann 42 600357 vUTTRgcF
39 Clogs Wit Dr Brinkmann 700746 Eu Slippers Dames amp; w0T7p Dames Virtrue Virtrue Bottines Blowfish Blowfish Bottines Dames