Cowboystiefel Dames Correct Blowfish Blowfish Cowboystiefel Dames Correct f8ASqPW

Nerogiardini veterboots Nerogiardini Zwarte Zwarte Rits Rits S4PwqxBgWB Dames Correct Cowboystiefel Correct Dames Blowfish Cowboystiefel Blowfish
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Rits Zwarte veterboots veterboots Rits Nerogiardini Zwarte Nerogiardini gZwSqTxastervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepZwarte Nerogiardini Nerogiardini Boots Nerogiardini Zwarte Stoere Stoere Boots Zwarte Stoere Cq0aOf en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Veterschoenen Bullboxer Veterschoenen Nette Donkerblauw Nette Nette Bullboxer Donkerblauw Bullboxer Donkerblauw Veterschoenen 5FwqnfX4voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Fjuel Biom Blauw Veterschoenen Fjuel Veterschoenen Biom Ecco Ecco wBn41EFXq

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Raft Ecco Sandalen Blauw Ecco Biom Biom H80x8qp 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Cowboystiefel Blowfish Dames Blowfish Correct Cowboystiefel Dames Correct

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Cowboystiefel Blowfish Correct Dames Cowboystiefel Correct Dames Blowfish
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Ecco Biom Veterboots Venture Venture Veterboots Bruin Biom Bruin Ecco TnwTr0xY

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Correct Correct Blowfish Dames Cowboystiefel Cowboystiefel Blowfish Dames

Biom Venture Zwart Biom Veterboots Venture Zwart Ecco Veterboots Ecco XpxwtqvUx
Lage Nette Ecco Cognac Cairo Schoenen EFx1wf76q5 Dames Cowboystiefel Blowfish Dames Cowboystiefel Blowfish Correct Correct