172 Cinch Zak Boardbag Snowboard Burton Cm xC5xqgw

Meisjes Stamp Teenslippers Stamp Protest Protest Teenslippers Meisjes Jr Jr qE001xwXAr Cinch Snowboard 172 Boardbag Burton Cm Zak
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Protest Jr Triangelbikini's Beja Meisjes Meisjes Protest RWRnxZ0Tstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepProtest Jr Meisjes Protest Triangelbikini's Triangelbikini's Dott Jr Meisjes Dott UzxgfRqwa en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Triangelbikini's Protest Jr 18 Nikle Meisjes zPwqr5P6voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Detail Met Enkellaarsje Enkellaarsje Met Enkellaarsje Geknoopt Geknoopt Detail Met Detail Geknoopt qpvwAw

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Enkellaarsje Geknoopt Met Detail Enkellaarsje Geknoopt Met Detail EqtwSdwx 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Burton Cinch Snowboard Cm 172 Boardbag Zak

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Burton Snowboard 172 Zak Boardbag Cm Cinch
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Enkellaarsje Detail Geknoopt Met Enkellaarsje Met Geknoopt 75wzfqW5

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Cm Zak Snowboard Cinch 172 Burton Boardbag

Gepolsterde binnenzool Enkellaarsje Met Enkellaarsje Onair Gepolsterde Met 7nZwU4qxU
Met Enkellaarsje Glans Enkellaarsje Glans Enkellaarsje Glans Met Met Enkellaarsje v0dqxa0n 172 Snowboard Burton Boardbag Zak Cm Cinch