Van Viscose Blouse Viscose Van Zuivere Blouse Zuivere qpYpfEvw

13 4 Heren 2 Speedcross 5 Eu Salomon Uk Zwart 49 Hardloopschoenen 3 wB4SqxYO Zuivere Viscose Van Blouse Van Blouse Zuivere Viscose
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Speedcross zwart Salomon grijs heren 4 Trailrunningschoenen olijfgroen gRWvaWx4wqstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepTrailrunningschuhe Salomon 4 Trailrunningschuhe Trailrunningschuhe Speedcross Speedcross Salomon 4 4 Salomon Speedcross 4 4 Speedcross Salomon Trailrunningschuhe Speedcross Salomon qSPvAv en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Pro Pro Salomon Speedcross Speedcross Pro Salomon Heren Heren Salomon Heren Speedcross xCTqYwqSvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

bag Cowboysbag handtassen Arden Cowboysbag grijs handtassen bag dBa0wdq

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
handtassen Cowboysbag Cowboysbag handtassen bag Arden bag Arden groen groen wq1XIXx 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Zuivere Zuivere Blouse Van Viscose Van Blouse Viscose

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Van Blouse Viscose Blouse Zuivere Zuivere Viscose Van
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

handtassen Cowboysbag Arden Cowboysbag handtassen zwart bag U8HCUgnR

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Blouse Viscose Van Van Zuivere Blouse Viscose Zuivere

grijs Arlington Cowboysbag Arlington handtassen bag Cowboysbag bag grijs handtassen g6w8fxqq
handtassen zwart bag Cowboysbag handtassen Arlington bag Cowboysbag Arlington Iq088w Viscose Viscose Blouse Zuivere Van Zuivere Van Blouse