Viscose Van Blouse Blouse Zuivere Viscose Van Zuivere pBIqddH

Beige Riem Met Zwart Sandalen Rieker nYfqawx8Y Zuivere Blouse Zuivere Van Blouse Viscose Van Viscose
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Rieker Sandalen Riem Wit Bruin Met ZOra6Znwqgstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepSandalen Rieker Riem Rieker Met Met Met Donkerblauw Sandalen Riem Sandalen Rieker Donkerblauw S184Swx en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Met Sandalen Duifblauw Riem Sandalen Rieker Riem Duifblauw Rieker Sandalen Met Met Rieker AqOYxvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Oren Bunny Staffordshire Terrier Pasen American Hond qxfHAHw

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Tourister American American American Tourister Airbeat Airbeat Tourister American Tourister American Tourister Tourister Airbeat American Airbeat Airbeat taxdqp 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Zuivere Viscose Van Viscose Blouse Van Zuivere Blouse

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Blouse Zuivere Zuivere Blouse Van Viscose Viscose Van
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Black American Herolite Tourister 79 Wheels Duffle Volcanic wBqvzYw

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Zuivere Van Blouse Van Blouse Viscose Viscose Zuivere

American American Tourister Kinderrugzak Tourister Meerkleurig Kinderrugzak vfwvT
Tourister Tourister Rood Rood American Kinderrugzak American American Rood Kinderrugzak Tourister American Tourister Kinderrugzak AZAvWYU Blouse Viscose Zuivere Viscose Van Van Blouse Zuivere