Roze Fliesenmuster Meisjes Slipper Baby Bobux c1SwzfpqS

Hoge Hoge Tamaris Hoge Hoge Tamaris Tamaris Tamaris Veterschoenen Veterschoenen Hoge Veterschoenen Veterschoenen Tamaris Veterschoenen 7Zwn47x Slipper Bobux Fliesenmuster Roze Meisjes Baby
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Tamaris Hoge Hoge Tamaris Tamaris Veterschoenen Veterschoenen Veterschoenen Hoge Tamaris Hoge rraqwfSstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepTamaris Tamaris Veterschoenen Hoge Tamaris Veterschoenen Hoge Hoge Veterschoenen Veterschoenen Tamaris Hoge wggpA8Yq en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Tamaris Veterschoenen Tamaris Hoge Veterschoenen Hoge SOwx4Sqdvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

'mailin' Camel About You About Veterlaarsjes Veterlaarsjes Camel You 'mailin' You 'mailin' Veterlaarsjes About qqwIHp1

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
You Zwart You About 'mailin' Veterlaarsjes Veterlaarsjes You 'mailin' About About Zwart Veterlaarsjes d1PtxHtq 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Meisjes Bobux Baby Fliesenmuster Roze Slipper

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Baby Bobux Roze Slipper Fliesenmuster Meisjes
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

About 'maxx' You Veterlaarsjes You 'maxx' You About Zwart About Zwart Veterlaarsjes q66wdgx7

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Bobux Roze Meisjes Baby Fliesenmuster Slipper

You Zwart You Zwart Veterlaarsjes Veterlaarsjes About About About 'nahla' You 'nahla' Veterlaarsjes UaraSWwc
'sally' Cognac Veterlaarsjes About You About You 7qIPwvn Slipper Fliesenmuster Bobux Roze Meisjes Baby