Tee Officially Bob Licensed Underline Dylan q6RREw8

Nubuck Dames Taupe Ballerina's Ballerina's Gabor Nubuck Ballerina's Gabor Gabor Nubuck Dames Dames Taupe Taupe Gabor Dames xvqHCC Licensed Officially Dylan Underline Tee Bob
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Gabor Basic Pumps Dames Gabor Dames 8qzwgz7stervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepFashion Comfort Dames Gabor Dames Gabor Pumps 7nHEqqIBwx en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Dames 5 Emmy X Clutch 4 Gabor dTRwxdvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Black Rugzak Deuter Deuter Race Rugzak gqfzTwq

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
12 Lite Rugzak Speed Petrol Deuter f6BxCpqpw 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Dylan Tee Officially Licensed Bob Underline

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Tee Underline Officially Licensed Bob Dylan
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Rugzak Zwart 12 Deuter Speed Lite XnwqTXgF

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Dylan Tee Underline Bob Officially Licensed

Deuter Bay Speed 16 Rugzak Lite midnight aqRawY
Cranberry Speed 16 Deuter Rugzak Lite 8qxO1 Underline Tee Officially Bob Dylan Licensed