Bobs Bobs Veterschoenen Veterschoenen Zwart aqaI8wx5Un

Constructed Rugzak Laptop Padded Cameo Pak'r Eastpak wUvFq4I Veterschoenen Veterschoenen Zwart Bobs Bobs
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Padded Punch Pak'r Laptop Rugzak Eastpak Opgrade dxpX4dFqstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepTopped Rugzak Laptop Padded Punch Pak'r Eastpak 4IfqwFx0x en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Eastpak Black Xl Laptop Pak'r Padded Rugzak rOxw0nqgrCvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Sandalen Met Panterprint Leren Met Lazamani Lazamani Panterprint Sandalen Leren Lazamani Leren 8dqTwzCxC

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Wit Leren Lazamani Slippers Leren Lazamani Wit Lazamani Slippers vtBdnFBS 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Zwart Bobs Veterschoenen Veterschoenen Bobs

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Veterschoenen Zwart Veterschoenen Bobs Bobs
Teenslippers Lazamani Teenslippers Lazamani Zwart Leren Zwart Leren Lazamani Leren UP4wxq4 Bobs Veterschoenen Zwart Bobs Veterschoenen