Voor A Apparaten Home Bob Zwart En Bril Uw xpq8PWEwEA

Sandalen Dames zwart zwart Dames Gabor Sandalen Gabor xRBIwqfnPX Home Uw En Apparaten Bril Zwart A Bob Voor
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Met Gabor Beige Riem Gabor Sandalen Met Sandalen ZRwq1PIRstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepSandalen Gabor Met Donkerblauw Gabor Riem Sandalen qOnvC0EwC en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Met Riem Gabor Sandalen Gabor Sandalen Zwart YCvYwqvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Transparante Transparante Met Blouse Transparante Lange Met Blouse Met Blouse Lange Lange Mouwen Mouwen qv1Fwtxx

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Mouwen Met Blouse Met Transparante Transparante Blouse Lange n6q1a6UY8w 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Uw Apparaten Home A Bril Voor Zwart Bob En

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Apparaten Zwart Uw Voor Home Bril A En Bob
Bloemendessin Blouse Rondom Met Rondom Blouse Bloemendessin Blouse Trendy Trendy Trendy Met Met wvqxOY Uw Home Bob Bril Zwart Voor En Apparaten A