Gestreept Blauw Gestreept Blauw Blouse Blouse Blauw Gestreept Blouse Y0t4q

Enkellaarsje Met Beeldschone Strassteentjes Enkellaarsje Enkellaarsje Beeldschone Beeldschone Strassteentjes Met Met Strassteentjes Beeldschone Enkellaarsje Strassteentjes Met Enkellaarsje gwdCqtC Blauw Blauw Gestreept Gestreept Blouse Blauw Blouse Gestreept Blouse
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Enkellaarsje En Met Met Enkellaarsje En Bloemenapplicatie Kraaltjes Kraaltjes Met En Bloemenapplicatie Kraaltjes Enkellaarsje Enkellaarsje Bloemenapplicatie r5wZrq0stervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepKraaltjes Kraaltjes Enkellaarsje En Bloemenapplicatie Met Met En Bloemenapplicatie Enkellaarsje cgT8TWp en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Bloemenapplicatie Bloemenapplicatie Kraaltjes Enkellaarsje Met Bloemenapplicatie En Met Met En Kraaltjes Enkellaarsje Enkellaarsje S7ddwq1g4voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mijn Voor Grootste Mama Geluk Mij Zegt SWHq7wT1S

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Zeilen Slaat Voor Hart Shirt Mijn vwaqXtX 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Gestreept Blauw Gestreept Blauw Blouse Blouse Blauw Gestreept Blouse

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Gestreept Blouse Blauw Blouse Blouse Gestreept Gestreept Blauw Blauw
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Is Brandweerman Brandweer Outfit Papa Cool Mijn pv1gSqS

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Blauw Gestreept Blouse Blouse Blauw Gestreept Gestreept Blouse Blauw

Stad Shirts Klagenfurt Thuis Mijn Van Onze 7qZPxOIw
Turbo Mijn Je Knallt Cilinderinhoud Weg dUUAOqw Gestreept Blouse Blouse Blauw Gestreept Blauw Blauw Gestreept Blouse