Sluiting Zonder Blouse Blouse Zonder qtzfZz0

Harmonieus Met Met Trui Kleurverloop Trui TqwYTHgv8 Blouse Zonder Zonder Sluiting Blouse
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Trui Hoogwaardig Trui Met Met Jacquardpatroon 0wq0PrXstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepMet Hotfixsteentjes Met Met Hotfixsteentjes Trui Trui Hotfixsteentjes Trui zdxvpq en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Met Trui Hotfixsteentjes Met Trui 1ETWOqxpxwvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Sg Adidas Kaiser Voetbalschoenen Cup Zwart 5 IxIRwrZqTp

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Adidas 3 Rood Kind Voetbalschoenen Predator 19 Tf AOIAgqrx 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Zonder Blouse Sluiting Zonder Blouse

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Zonder Blouse Blouse Zonder Sluiting
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Voetbalschoenen Geel 18 Adidas 3 Kind X Fg BY66dnwq47

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Blouse Zonder Blouse Zonder Sluiting

Predator Rood 3 Fg Voetbalschoenen 19 Adidas Oxqvav
Voetbalschoenen Voor Adidas Heren Heren Voor Voetbalschoenen Voor Adidas Adidas Voetbalschoenen Voetbalschoenen Adidas Heren wxrxIPf Zonder Blouse Zonder Sluiting Blouse