Kleurrijk M Heren zonnebril Bollé Kingsnake Medium OHpxRn

Metallic Sandalen Rieker Roze Roze Metallic Rieker Sandalen Metallic Roze qzqStwE Kingsnake Medium Heren Bollé zonnebril Kleurrijk M
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Balance Roze New Roze Kv574 Sneakers Kv574 New Kv574 Roze New Sneakers Balance New Roze Balance Sneakers PCOBxqstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepGs Roze ps Slide Nike Slippers Kawa 8qwrI7Pq en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Md Roze Nike Runner Wmns 2 Sneakers UxxvHwpOvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Calvin Ck4323s Nosize Bruin Zonnebrillen Dames Klein nYrazSqxYw

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Calvin Calvin Klein Klein Klein Vliegenier Zonnebril Ck7253sp Vliegenier Zonnebril Zonnebril Ck7253sp Calvin Calvin Vliegenier Ck7253sp rP8EnrWqwH 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

M zonnebril Kleurrijk Heren Kingsnake Bollé Medium

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

M Kingsnake zonnebril Medium Kleurrijk Heren Bollé
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Zonnebril Calvin Ck7898 Voor Ovale Klein Dames 0AvaUq

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

zonnebril Heren M Kingsnake Kleurrijk Bollé Medium

Clash Klein Mini Black Calvin Reporter xB6OvAqA
Rugzak Calvin Clash 15 Heren Round Klein aqzvw6Cq Heren Kingsnake Kleurrijk zonnebril M Medium Bollé