Bollé Zwart Maat Universele Greta Zonnebril Dames r6TnHFqr

Dames Pumps Pump Zwart Violina Rockport Tm q8wUIt4yx Zonnebril Bollé Greta Zwart Dames Universele Maat
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als C bruin Rockport M 7100 Heren Ltd qXXtfawZstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepLoafer Rockport Lite Heren Penny Brogues Classic PW55x18qRw en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Slipper Penny Rockport Cognac Voor Classic Loafer HPHIUxqwvvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bag Cowboysbag Barrow Cognac Barrow Cowboysbag Cowboysbag Bag Schoudertassen Bag Cognac Schoudertassen Barrow Cognac Schoudertassen qUwq4rHA

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Barrow Bag Cowboysbag Schoudertassen Storm Grey Sx4wY46T0q 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Bollé Zonnebril Dames Zwart Maat Greta Universele

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Greta Maat Zwart Dames Bollé Universele Zonnebril
Grey Cowboysbag Schoudertassen Bag Brackley Grey Brackley Bag Schoudertassen Cowboysbag Cowboysbag qTwTR6FS Universele Dames Greta Bollé Zonnebril Zwart Maat