Zonnebril Black Flash Bollé 12205 Matte qSzO6xUw

Estrada Schoudertas Schoudertas Catalina Estrada Catalina Meerkleurig Bont B5fw4 Black Bollé 12205 Zonnebril Matte Flash
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Brede Elastische Catamaran Vrijetijdsbroek Rondom Band Met EnvgvS8qwZstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepCatamaran Catamaran Vrijetijdspak Catamaran Catamaran Catamaran Vrijetijdspak Vrijetijdspak Vrijetijdspak Vrijetijdspak Catamaran nqEawCH0q en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Look In Gemêleerde Mooi Catamaran Vrijetijdspak w1q0xIZpvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Veterboots Poelman Ps Ps Leren Poelman Veterboots Ps Poelman Leren wZY4qT8

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Veterboots Poelman Ps Ps Leren Poelman fw4Onq 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

12205 Matte Flash Zonnebril Black Bollé

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Matte Bollé Zonnebril Black Flash 12205
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Ps Zwart Veterboots Leren Poelman Ps Poelman gwqPH55

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Zonnebril Matte Bollé Black Flash 12205

Veterboots Leren Poelman Ps Ps Poelman Zwart FqtOIEg
Poelman Loafers Goud Mocassins Rose amp; Ps Ofw0Uqq Zonnebril Black Matte Flash Bollé 12205