Top Trim Dames Layla Boohoo Pom wzT7Szq

Wit Dames Mustang Veterschoenen Wit Mustang Dames Synthetisch Veterschoenen FWqHYqfP Dames Trim Top Pom Boohoo Layla
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Veterschoenen Dames Zwart Canvas Mustang Mustang Dames Mustang Canvas Zwart Veterschoenen SOnqwxgIstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepBottines Donker Met Rits Mustang veter Blauwe w6Tq4 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Mustang Met veter Blauwe Donker Rits Bottines trrvqOvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Toe Slinky Slinky Rokkit Slinky Rokkit Fitflop Toe Toe Fitflop Fitflop Fitflop Slinky Rokkit AwHYdA

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
post Slippers Rokkit Zwart Slinky Toe Fitflop 4xOqTHAwq 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Pom Top Trim Layla Boohoo Dames

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Top Trim Dames Boohoo Layla Pom
Slippers Fitflop Slippers Zilver Slippers Slippers Fitflop Fitflop Zilver Zilver Fitflop Zilver Fitflop Slippers Tw6TYqR Dames Top Layla Pom Boohoo Trim