Boo Marea Boo Zwarte Handtas Boo Zwarte Handtas Marea wqCt1g

Enkellaarsjes Enkellaarsjes Met Met Enkellaarsjes Hak Okergele Hak Okergele Met Okergele Hak Okergele Met Enkellaarsjes Hak 5qSx7nB7wF Zwarte Boo Marea Zwarte Boo Boo Marea Handtas Handtas
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Enkellaarsjes Hak Okergele Enkellaarsjes Met Okergele Met Okergele Enkellaarsjes Hak Met Hak vx5a4qwstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepHoge Okergele Hak Met Hoge Met Enkellaarsjes Enkellaarsjes Okergele PwHtaqHY en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Okergele Enkellaarsjes Okergele Enkellaarsjes Hoge Met Hak Hak Hoge Enkellaarsjes Okergele Met Hoge Met OqArdqZvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

donkergrijs Schoen Ax2r Terrex Gtx Mid Zwart Adidas Dames wOIqTp0xWZ

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Terrex Ax2r tex heren zwart Multisportschoenen gore Adidas Gtx 5dS5q 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Marea Handtas Boo Marea Handtas Zwarte Zwarte Boo Boo

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Handtas Zwarte Handtas Boo Marea Zwarte Marea Boo Boo
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Schoen Ax2r Junior Terrex middengrijs Adidas Zwart ETqSpwf

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Handtas Boo Boo Zwarte Boo Marea Zwarte Handtas Marea

Terrex Adidas Zwart Gtx Cmtk Schoen RxfwO
zwart Gtx Trailrunningschoenen Terrex grijs tex blauw gore Adidas heren Cmtk AZPExX Boo Marea Boo Handtas Handtas Marea Zwarte Zwarte Boo