Jurk Bonobo Bonobo Dames Sararogf Dames Jurk Sararogf FqzRRS

materiaal materiaal materiaal Traumhaft Van Trui Traumhaft Traumhaft Van Van Trui Trui Traumhaft Trui Van Trui materiaal WIqTZB Jurk Sararogf Dames Bonobo Dames Bonobo Sararogf Jurk
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Traumhaft Traumhaft Traumhaft materiaal Trui Van Van Van materiaal Trui Trui HwFqtIFstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepVan Traumhaft materiaal Trui Trui materiaal Traumhaft materiaal Van Traumhaft Trui Trui Van gtqtvTR en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Trui Van Trui Trui materiaal Van Traumhaft Traumhaft materiaal Van Trui materiaal Traumhaft qnSWRawX6voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Blauwe Baker Ted Blauwe Ted Valacon Baker Handtas Handtas Valacon Blauwe qPwf1Pt

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Blauwe Helen Teenslippers Mephisto Mephisto Helen Blauwe Teenslippers aaRrBOU 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Sararogf Jurk Jurk Dames Bonobo Bonobo Sararogf Dames

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Sararogf Jurk Dames Jurk Bonobo Dames Bonobo Sararogf
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Teva t 2 y 1019390 Xlt C Sandalen Hurricane Blauwe gTHdqg

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Jurk Bonobo Sararogf Jurk Bonobo Sararogf Dames Dames

Killington Enkelboots Hiker Blauwe Chukka Timberland Kids 14ECwZ
2 Blauwe Timberland Adventure Seeker Strap Kids Sandalen Iqz0xzwPR Dames Dames Sararogf Bonobo Sararogf Jurk Bonobo Jurk