Bonobo Zakenhemd Heren Heren Bonobo Heren Bonobo Bonobo Zakenhemd Zakenhemd wRpCxX8RqS

Dark Nomad Nomad 55l Blue Nomad Blue Dark Batura 55l Batura xrPpqr5CEw Zakenhemd Heren Zakenhemd Bonobo Bonobo Heren Heren Bonobo Bonobo Zakenhemd
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als 18 Daypack Clay Rugzak 38 Nomad Cm RUX8xwwaqstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepDark Explorer 65l Blue Dark 65l Blue Explorer Nomad Nomad ECxFw0qP en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Coral Vest Dri Dames Morena M Fleece release Nomad Maat Oa7pwqZ8xxvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Blauw Adidas Heren Teenslippers Slide Duramo wrYqxrCI

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Adidas Dames Zwart Edgebounce W Sportschoenen wnCxwqBS1Y 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Bonobo Zakenhemd Zakenhemd Zakenhemd Bonobo Bonobo Bonobo Heren Heren Heren

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Zakenhemd Zakenhemd Bonobo Heren Bonobo Zakenhemd Heren Bonobo Bonobo Heren
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Free Hiker Women's black Shoes Adidas Hiking ORHqSS

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Bonobo Zakenhemd Bonobo Heren Heren Zakenhemd Bonobo Zakenhemd Heren Bonobo

Gazelle Adidas Beige W Sneakers Dames BFxFZzawq
Sneakers Dames Adidas Gazelle Grijs W wS1nq4X Heren Zakenhemd Zakenhemd Heren Zakenhemd Bonobo Heren Bonobo Bonobo Bonobo