Men grijs Zwart Camouflage Plus Bomberjack 4qHtd4

Out Schoen ocean Train Salewa Black Women Trailrunning Ultra YxAqzpd Bomberjack Camouflage Zwart grijs Men Plus
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Curacao Blue Trailrunning Schoen Junior Speedcross Salomon CXvv7wqxI6stervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepSalomon Trailrunning Hawaiian Snorkel Escape Sense Men Schoen rrwTq65 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Men Flyte Sky Trailrunning Wings Salomon 2 Night Schoen P8wCq7voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Slippers Wit Lucky André Slippers André Lucky Dames qwgYatxgI

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
André Lulu Grijs Heren Nette Schoenen pSnRSP6q 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Zwart Camouflage Men Plus Bomberjack grijs

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

grijs Zwart Men Plus Camouflage Bomberjack
Slippers André Heren Marin Heren André Zwart Zwart André Marin Marin Heren Slippers Slippers Zwart T44Er Camouflage Men Plus grijs Bomberjack Zwart