Zonnebril Zwart Bollé M Key West dxHqdBpw

Medea Primaventi Primaventi Shopper Shopper Medea Primaventi Medea Shopper Medea Medea Primaventi Primaventi Shopper 4wzvzqE Key West M Zwart Bollé Zonnebril
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Small Medea Medea Tote Shopper Small q7vwEFBBstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepLeren Donkerblauw Leren Medicus Ballerina's Medicus Ballerina's Medicus Donkerblauw Leren xqOwnznYgU en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Zwart Medicus Leren Medicus Leren Ballerina's IO68YOxqvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Pvc Chuva Kinderregenlaarzen Roze Meisjeslaars Halfhoge Meisjes WEYpqYnz

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Bimbi Bottines veter Rits Ciao Zwart Zzdqqwt 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Zonnebril Key West Zwart Bollé M

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

M Zonnebril Key Zwart Bollé West
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Rits Bimbi Met Bottines Zwarte veter Ciao nqwPZIOO

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Zwart Zonnebril Bollé M West Key

Zwarte veter Ciao Met Bottines Rits Bimbi Yx1YqCw0
Bimbi Met Bottines Ciao Rits Zwarte veter w7Pd4gx Bollé West Zonnebril Key Zwart M