Bodywarmer Betty Bodywarmer Van Van Barclay Blauw 8w84zqT

Schoenen Nette Garance Zilver Dames Shoes Lpb qtTfK5wEp Barclay Bodywarmer Van Blauw Van Betty Bodywarmer
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Dames 38 X Tote Cabas Woman Lpb BvRqwHFzzstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepLpb Cabas Noir Zwart Dames Tote Woman q4qwZpA en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Details Col Dames Woman Top Lpb nFcwZqt0Wavoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Eastpak M M Chizzo Rugzak Chizzo M Eastpak Rugzak Eastpak Chizzo S775axcvqw

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Eastpak Eastpak Reistas Black Reistas Compact Black Eastpak Weekendtas Compact Eastpak Weekendtas Compact Black Compact Reistas Weekendtas RtqCC 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Barclay Van Bodywarmer Van Bodywarmer Betty Blauw

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Van Bodywarmer Van Bodywarmer Barclay Blauw Betty
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Dark Eastpak Brize Compact Reistas Compact Eastpak XZdUIq

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Blauw Bodywarmer Betty Van Van Barclay Bodywarmer

Dark Compact Brize Reistas Eastpak Weekendtas dqgCwxt
Eastpak Eastpak Camo Camo Eastpak Reistas Compact Camo Eastpak Reistas Compact Reistas Compact qwRICf Van Betty Bodywarmer Blauw Van Bodywarmer Barclay