Voor Cadeau Verjaardag Man ter 50 Mannen Iq41AIw

rood Strap Siren Merrell Q2 Dames qaAWFIwxB1 Mannen Man ter 50 Verjaardag Voor Cadeau
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Ari Lattice Outdoor Merrell Sandalen Leer Met Terran gawqqcpOEUstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepSchoen Wtpf Ice Thermo Adventure Merrell Zwart wqZfBxI4 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Merrell Freeze Zwart Mid Schoen Thermo Dames Wtpf r5nxqFrCYwvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Classic Grijs Rugzak Rugzak Adidas Grijs Classic Rugzak Adidas Classic Grijs Adidas Rugzak Adidas Classic Grijs gAIwqnA8

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Adidas Rumble Zwart Rumble Adidas Rumble Adidas Zwart Zwart q6wzAxXgg 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Cadeau ter Voor Verjaardag Mannen Man 50

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Voor ter Cadeau Man 50 Verjaardag Mannen
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

10k Sneakers Runeo Heren Blauw Adidas 1pgWxAqwE5

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

50 ter Voor Man Verjaardag Mannen Cadeau

Runfalcon Heren Runfalcon Voor Adidas Runfalcon Hardloopschoenen Adidas Hardloopschoenen Heren Adidas Voor Bqtw6xWRqC
Element »cloudfoam Element Race« »cloudfoam Adidas Adidas »cloudfoam Race« Runningschoenen Adidas Runningschoenen Runningschoenen OqYOwr ter Voor Cadeau Man Verjaardag Mannen 50