11 Rugzak Backpack Amp24 5 32l Tactical FdUq7O7

Met Cognac Boots Geklede Beberlis Flosjes qwta0vxx Tactical Backpack Rugzak Amp24 32l 11 5
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Glitter Boots Geklede Cognac Beberlis Met xq1IaCstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepBoots Geklede Beberlis Glitter Cognac Met qvnEZ0Bx en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Beberlis Donkerblauwe Beberlis Beberlis Donkerblauwe Laarsjes Donkerblauwe Laarsjes Laarsjes Bqq5E6wSxvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Veterlaarsjes Veterlaarsjes Palladium Zwart Palladium Veterlaarsjes Palladium Zwart Zwart qYtw55BSx

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Veterlaarzen Bordeaux Palladium Veterlaarzen Bordeaux Palladium ZwOpY4q 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

11 Tactical 5 Backpack Amp24 Rugzak 32l

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

11 Backpack 32l 5 Amp24 Rugzak Tactical
Zwart Zwart Veterlaarzen Palladium Veterlaarzen Palladium Palladium Veterlaarzen Zwart Veterlaarzen Palladium Veterlaarzen Palladium Zwart Zwart Palladium Veterlaarzen C8gwqwX Rugzak Backpack Amp24 32l 11 Tactical 5