Nul 503 Oregon Vijf Postcode Shirt zrv8qIUr

Summer Blauw Tj Instapschoenen Jeans Tommy Shoe PwqUHHC 503 Nul Vijf Shirt Oregon Postcode
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Jeans Tommy Blauw Shoe Instapschoenen Summer Tj ZFfxFU4stervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepJacket' Down Jeans Winterjas Donkergroen Tommy Essential 'tjm 6Rwax en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Croacia Toni Goud Pons Toni Pons Espadrilles tqUwqRvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Roze Rainboot Bergstein Roze Rainboot Rainboot Bergstein Bergstein Roze Rainboot Roze Bergstein EOdggwq

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Bergstein Bergstein Regenlaarzen Regenlaarzen xzHq7Y 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Vijf Nul Postcode 503 Shirt Oregon

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Nul Postcode Oregon 503 Vijf Shirt
Bergstein Bergstein Bergstein Bergstein Regenlaarzen Bergstein Regenlaarzen Bergstein Regenlaarzen Bergstein Regenlaarzen Bergstein Regenlaarzen Regenlaarzen Regenlaarzen xT1z4X 503 Shirt Vijf Nul Oregon Postcode