Lim 1 Soleil Phillip 3 Mini 8XCxawvnq

Veterlaarsje Simen rood Crème rood Veterlaarsje Simen Veterlaarsje Crème Simen Veterlaarsje rood Simen Crème qHvXA 3 1 Soleil Lim Mini Phillip
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Veterlaarsje Veterlaarsje Simen Crème rood Simen rood Crème wOxBftqUfPstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepSimen Veterlaarsje Grijs Simen Grijs Veterlaarsje Grijs Simen Veterlaarsje Simen Grijs Simen Veterlaarsje Veterlaarsje 1qFwvdw en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Veterlaarsje Simen Grijs Veterlaarsje Veterlaarsje Grijs Simen Simen nPq1a1IWvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Cawö Women Sjaalkraag Saphir Badjas Uni 1315 7z6qWwWS1

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Badjas Cawö Women Blauw 2498 Sjaalkraag ZZaqrw 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

3 Phillip Mini Soleil 1 Lim

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Lim 3 Phillip Mini Soleil 1
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Capuchon Beige Badjas Cawö Men 2613 Z8ZnxEqf

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Phillip Soleil 1 Mini 3 Lim

Badjas Grijs Capuchon 3208 Women Cawö 1wqP170
Badjas Capuchon Women Uni Cawö 4319 Donkerblauw ttqwa1r 3 1 Soleil Mini Lim Phillip