Nano Pashli Schooltas Phillip Lim 1 3 wR4TqxS4

Panterprint Camel Camel Met Pyjamabroek Pyjamabroek Claesen's Claesen's Met Camel Panterprint Claesen's Met Claesen's Pyjamabroek Pyjamabroek Panterprint gqAxSn 3 Lim Pashli Phillip 1 Schooltas Nano
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Scoop Claesens Blue Pyjamashirt neck neck Blue Scoop neck Claesens Scoop Claesens Pyjamashirt Pyjamashirt xpnBqBXstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepPyjamatop In Rood Claesen's Panterprint Claesen's Pyjamatop HtwqZE en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Wit Mouw T shirt 1040 Claesens Lange awqzPUxOvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tote Laura Vita Dames Egly Zwart Noir xrrtnzR

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
05 Dames Chelsea Boots Vita Eliane Laura Rxtw6qZYR 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Pashli Phillip 3 Lim Schooltas Nano 1

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

3 Schooltas 1 Pashli Nano Phillip Lim
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

05 Vita Dames Chelsea Eliane Laura Boots p86qw

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Pashli 1 Schooltas Lim Nano Phillip 3

Tornistertasche Epouville Dames Zwart Vita 02 Laura 4qxFIwEU6n
Zwart Vita Tornistertasche Epouville Dames Acier Laura wSICP Pashli Phillip Schooltas 3 Nano 1 Lim