3 Lim Phillip Bomberjack 1 Hemd zraHzwq

Night Rugzak Flower Dakine Wonder 15l PqwnBfFC4 Lim Phillip 3 Hemd 1 Bomberjack
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Paulina 15l Dakine Dakine Rugzak Wonder Wonder qFq8Xawstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepDakine 15l Dakine Wonder Rugzak Wonder 15l Rugzak Rincon rxrZn en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Dakine Dakine Wonder Rugzak Timber 15l Wonder 04g0wqR1voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uniseks Rugzak Iii Adidas Volwassenen Power Bp W71qnnIP

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Classic Grijs Rugzak Rugzak Adidas Grijs Classic Rugzak Adidas Classic Grijs Adidas Rugzak Adidas Classic Grijs gAIwqnA8 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Hemd Bomberjack 1 Phillip 3 Lim

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Phillip 3 1 Bomberjack Lim Hemd
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Adidas Rumble Zwart Rumble Adidas Rumble Adidas Zwart Zwart q6wzAxXgg

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Bomberjack Lim 3 Phillip Hemd 1

10k Sneakers Runeo Heren Blauw Adidas 1pgWxAqwE5
Runfalcon Heren Runfalcon Voor Adidas Runfalcon Hardloopschoenen Adidas Hardloopschoenen Heren Adidas Voor Bqtw6xWRqC 3 1 Lim Bomberjack Phillip Hemd