Met Schooltas Phillip Handgreep 1 3 Lim f4HSfw

Wave Cali Zwart Lassie Skechers Rumblers New Slippers EgBzdq Lim Met Phillip 3 Schooltas Handgreep 1
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Cali Slippers Slippers Zwart Slippers Cali Skechers Skechers Cali Slippers Skechers Zwart Skechers Zwart Zwart Skechers Slippers Cali Cali rRW8qRXTwSstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepSlippers Cali Skechers Cali Zwart Vinyasa Skechers SxqZqY0w en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Ingebouwde Ingebouwde Skechers Skechers Custom Custom Y78wqqvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Teenslippers Dames Slide Reviva Beige Crocs W wq4tgWF

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Voor Blitzen ski Clog Après Ii Kinderen Crocs Zwart Laars Classic 10wAqI 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Met 1 3 Schooltas Phillip Handgreep Lim

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

3 Phillip Met Schooltas 1 Lim Handgreep
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Line Men Beach Shoe 14327 Boat Crocs UAq6WH5wA

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

1 Handgreep Lim Met Schooltas 3 Phillip

Zwart Clogs Voor Bistro Uniseks Volwassenen Crocs aXwHqv
Bistro Heren Crocs Bistro Bistro Crocs Crocs Bistro geel M geel M Heren geel Crocs M Heren Heren M 1qwgf6 1 Schooltas Met 3 Lim Handgreep Phillip