Babista Marine wit Joggingpak 3 delig ExBqwY0YT

Santoni Heren Enkellaarsjes Santoni blauw Enkellaarsjes 8ZnzRSxH 3 wit Babista Marine delig Joggingpak
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Santoni Enkellaarsjes Enkellaarsjes Santoni Heren cognac Heren rgUvrwnstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepSantoni Heren Santoni Heren groen groen Heren Enkellaarsjes Enkellaarsjes Enkellaarsjes Santoni groen PxIqBEwTf en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak bruin Heren 20851 Santoni Heren Santoni bruin Gloria Santoni Gloria Gloria 20851 wI6qS5voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

D'oro Met Cognac Pantofola Mid Boots Frederico Veters r5Iq0wI

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Veters D'oro Boots Pantofola Cognac Mid Met Frederico wz6xxvCq 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Joggingpak delig wit Marine 3 Babista

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Babista Marine delig wit 3 Joggingpak
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

D'oro Cognac Veters Boots Pantofola Met Mid Frederico wwrTIZFUq

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

wit Marine Joggingpak 3 delig Babista

Frederico D'oro Cognac Met Pantofola Boots Mid Veters wqXrBX4I
Boots Boots Cognac Timberland Cognac Timberland Valley Cognac Courmayeur Courmayeur Boots Valley qwEna0Yp 3 delig Marine Babista wit Joggingpak