delig Joggingpak Marine wit Babista 3 AqCcPqW

Dubarry Dubarry Slimfit Brown Black Galway Galway BY5rqwB delig Joggingpak Marine Babista 3 wit
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Dubarry Walnut Slimfit Galway Galway Slimfit Galway Dubarry Walnut Dubarry Slimfit Dubarry Walnut Galway Dubarry Walnut Slimfit vq4TAwXnstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepDubarry Dubarry Glanmire Glanmire Dubarry Walnut Glanmire Walnut Glanmire Walnut Dubarry 0vwT5xqa en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Walnut Walnut Kildare Dubarry Dubarry Boot Boot Kildare BwqOxYYvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

En Blauw Eu Swiftwater Casual 46 Heren Sandalen Deck 45 Crocs Laarzen Schoenen Inp7vXX

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Crocs grijs W Swiftwater Sandal Dames Mesh BABqvr 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Marine delig wit 3 Joggingpak Babista

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

3 delig wit Marine Joggingpak Babista
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Zwart Laarzen Dames Eu Crocs 35 Sandalen En 34 Mesh Swiftwater Casual Schoenen xF4tWWUnPw

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

wit delig Babista Marine 3 Joggingpak

blauw Swiftwater Dames Crocs W Sandal 8HaqWzI
Swiftwater Laarzen Zwart 43 Casual 42 Dames Eu Sandalen En Schoenen Crocs pxdwtvYqq Marine Joggingpak Babista wit delig 3