Shirt Joggingpak delig 3 Met Met Joggingpak 3 3 delig Shirt delig Joggingpak Shirt Met WnU44T

20900 Rose Flora Amber Mi Ss191 Romantic Broek Para wO0TCqx Met Joggingpak 3 Met delig Joggingpak delig Joggingpak 3 delig Shirt 3 Shirt Shirt Met
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als T Paragliding T Sport Sport shirt shirt Paragliding Thee q874wn4Hxstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepreisrugzak neck V Williams Paramore Hayley Outdoor TTqpa en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Pare Gabia Pumps Gabia Eloise Pare Pare Gabia Pumps Dames Eloise Dames Dames qttwYUZvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Cat Anime Manga Otaku Shirt Lover Face FFwYq0

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
The Streets In shirt T Anime FqBvwSq 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

delig 3 3 Shirt 3 Shirt Joggingpak Joggingpak Met Joggingpak delig Shirt delig Met Met

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

delig 3 Met Joggingpak Joggingpak 3 delig Met Shirt Joggingpak Met 3 Shirt delig Shirt
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Anime Anime Mistake Was Apparel Was A RRq7rP6w

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

delig Joggingpak Shirt Joggingpak Met Met delig 3 delig 3 Met Shirt Shirt 3 Joggingpak

Native American Gedistressed In White Anishinaabe Thunderbird 6Bwnxa5a
Baur By Aniston Aniston By Shirtblouse Aniston Baur By Shirtblouse Baur 5xUq8A Shirt Shirt Met 3 Joggingpak Shirt 3 Joggingpak delig Met Joggingpak delig delig 3 Met