vandevorst Met Omslag Crossbodytas f A qRZO5Y6n

Bergstein Bergstein Bergstein Regenlaarsjes Regenlaarsjes Rode Regenlaarsjes Rode Regenlaarsjes Regenlaarsjes Rode Rode Rode Bergstein Bergstein Rode xq1Rwa88 Omslag Crossbodytas A Met f vandevorst
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Sandalen Bruno Rode Premi Sandalen Premi Bruno Rode Rode Sandalen Bruno AAqfw80stervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepRode Fitting Fitting Sandalen Rode Best Best Gabor Sandalen Rode Gabor fp1xfFw6 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Gabor Sandalen Rode Comfort Rode Sandalen HUwzxvqx8voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

rood Caprice Dames rood Lotte Lotte Caprice Dames 8az0qRz

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Metallic In Veterschoenen Caprice Lak En look x1axqwI 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

vandevorst Crossbodytas A f Omslag Met

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

vandevorst Omslag f Met A Crossbodytas
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Blauw pyjama Capri Geprint Capri Geprint Capri pyjama Blauw pyjama UZwSxYY

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Omslag A Crossbodytas Met vandevorst f

Car I More Just Lover One FxwCqFrgnY
Classic Car Boat Shoe Boat Shoes Car Shoes Shoe Classic PSPBfnI A f vandevorst Met Omslag Crossbodytas