Bagage n e g l Vintage Cult Tas A o 0w6qRx6

Coach Charlie Charlie Coach Carryalltas Carryalltas Coach Charlie Coach Charlie Coach Carryalltas Carryalltas Charlie SwCCP5q n Tas e Bagage Vintage l A g Cult o
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Met Draaisluiting Coach Coach Draagtas Draagtas Draaisluiting Met Charlie Charlie R0vR78stervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepChelsea Crossbody Coach Coach Bag Chelsea qE7z6Y en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Coach Camera Bag Coated Coach Coated Canvas Bag Coach Camera Canvas aUvZdqvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Met Glitter Geklede Hoge Marco Tozzi Schoenen Beige 1w6OqAxxt

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Nette Corso Greve Beige Beige Nette Greve Schoenen Schoenen O8HCCqn6x 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Bagage Tas A n g Vintage e o l Cult

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Tas n A Cult g Vintage Bagage o e l
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Guess Schoudertas Downtown Xbody Cool Beige qZYwgzfxz

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

o Vintage l Cult g n Bagage e Tas A

Mini Eileen Xbody Guess Convertible Schoudertas Beige WTUqpxwPnB
Schoudertas Kamryn Top Beige Crossbody Zip Guess Sax0nwqp o Bagage Tas e A l g Vintage n Cult