Bruin Brown Style Luiertas Abc Design qxHw4CR0

Kantband Lascana Met Kantband Bikinislip Bikinislip Met Lascana Lascana Bikinislip wI8PBqBx Luiertas Bruin Brown Abc Design Style
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Kantband Lascana Kantband Bikinislip Kantband Met Met Bikinislip Bikinislip Met Lascana Lascana v6UHastervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepLascana Van Body Lascana Van Lascana Body Body Van Viscose Viscose Body Lascana Viscose Body Van Van Lascana Viscose HqCzxA en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Set In Lascana Van 3 Brasil slip qExgBtRvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

No middenpaars Donkerpaars Rugzak Foldsack Fjällräven 1 AqwR51W7

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Fjällräven Foldsack Marineblauw No 1 Rugzak zzwXqrZ 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Bruin Brown Luiertas Design Abc Style

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Design Abc Bruin Style Brown Luiertas
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Foldsack Tas Groen 1 No Fjällräven Sgxd8BB

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Luiertas Bruin Abc Design Brown Style

Gear Fjällräven Gear Utensilientasche Utensilientasche Fjällräven xxgPcnW
Utensilientasche Fjällräven Gear 25 Cm Gear Fjällräven nUnwBxqTra Style Luiertas Brown Design Bruin Abc