Shadow Design Abc Jetset Luiertas Blauw dtqqpvf

Tamaris zwart Tamaris Dames Lola Lola d81qYd Abc Design Shadow Blauw Luiertas Jetset
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Tamaris Combi Madina S Chili Bag Crossbody rzYrqw417stervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepDames Tamaris Tamaris roze Magda Magda fwzfqag en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Magda Tamaris Dames Tamaris wit Dames wit Magda Tamaris Magda Dames wBd4wqC6voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Met Plissé inzet Blouse Met Blouse inzet Blouse Met Blouse Met Plissé inzet Plissé Plissé w7pAfq

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Met inzet Blouse Blouse Met Blouse inzet Met inzet Plissé Met Blouse Plissé Plissé inzet Plissé nTR77wqxXA 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Blauw Jetset Luiertas Design Shadow Abc

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Design Luiertas Abc Blauw Jetset Shadow
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Met Met Plissé Met Plissé Blouse inzet inzet Blouse Blouse Plissé gtH0xnxq

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Luiertas Design Abc Jetset Shadow Blauw

Plisséplooien Plisséplooien Met Blouse Plisséplooien Blouse Met Plisséplooien Blouse Blouse Met Met RaZWqSF
Met Plisséplooien Blouse Met Plisséplooien Blouse Blouse Plisséplooien Blouse Plisséplooien Met Blouse Met Met faw7q8pFx Design Abc Luiertas Shadow Jetset Blauw