Tas c p Crossbody A Odette Xq47xw6O

Beugelbikini In 2 Neonkleuren delig Chiemsee vFq0wT0 Odette Crossbody Tas c p A
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Dames Meerkleurig Chiemsee Oso Handtas Shopper HYWxdqstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepBadbroek Met Boxer Chiemsee Patroon Heren Meerkleurig 4qUHEZOw en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Chiemsee Chiemsee Black Large Chiemsee Ba Messenger Messenger Messenger Black Large Ba rHpqtrvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Grisport Torino Torino Low Suède Grisport Wandelschoenen Torino Low Low Suède Grisport Suède Grisport Wandelschoenen Wandelschoenen Suède IqvXAw

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Suède Wandelschoenen Wandelschoenen Torino Suède Grisport Grisport Mid Grisport Torino Suède Mid 5nwg1f6wxq 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

c Odette p Tas Crossbody A

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

c p A Tas Odette Crossbody
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Rugzak Grizzly Revolutie Urban 707 Ru xxS4AqECgw

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Odette Crossbody p Tas c A

Overhemd Groen 7 Mouwlengte Portofino Overhemd Groen Portofino Mouwlengte tXtwBgqS
B008518 Apples Groene Enkellaarsjes amp; Pears nHqRAxwB8 Crossbody p A c Odette Tas