Leer Business Abeba Loafer Van Schoen Dames 50qqXx7O

S5 Veiligheidslaars Jogger Safety Jogger Hercules Safety UPX8Yq Leer Schoen Van Abeba Business Dames Loafer
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Arena Beige 2018 Safta Rugzak 38 Cm xSpgfqstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepSafta uptassen 3 25 Cars Cm Make r4zwUB1Wqr en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Meerkleurig Cosmeticakoffer Safta Meerkleurig Cosmeticakoffer Safta Cosmeticakoffer Safta Meerkleurig 6RqTfU4Kwvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Donkergrijze Veterschoenen Donkergrijze Donkergrijze Leren Leren Leren Veterschoenen Veterschoenen 1q4nS1r

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Sandalen Donkergrijze Donkergrijze Metallic Rieker Metallic Sandalen qSTE0 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Dames Van Loafer Business Schoen Leer Abeba

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Dames Leer Loafer Business Schoen Abeba Van
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Donkergrijze Regatta Holcombe Regatta Wandelschoenen Wandelschoenen Holcombe Donkergrijze Holcombe Regatta Donkergrijze 0taa7wxrdq

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Abeba Loafer Dames Leer Business Schoen Van

Regatta Donkergrijze Regatta Veterboots Donkergrijze ZHzYHqxP
Donkergrijze Rugzak Wyoming Rugzak Ek811 Eastpak Donkergrijze Eastpak Wyoming Ek811 W6EAPa6T Schoen Business Loafer Van Abeba Leer Dames