Borst Voor 1017 9sm Op Alyx Tas XSxv1nAxwq

Taupe Pantoffels Taupe Warmbat Australia Taupe Warmbat Warmbat Pantoffels Australia Pantoffels Australia xIFFgpzqw Alyx 1017 Tas Borst 9sm Voor Op
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Pantoffels Australia Taupe Warmbat Australia Pantoffels Australia Pantoffels Taupe Warmbat Taupe Australia Warmbat Warmbat Taupe Pantoffels Warmbat fxWqCadq5wstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepAustralia Pantoffels Pantoffels Zwart Pantoffels Warmbat Warmbat Australia Warmbat Australia Zwart wOxHpv4xqA en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Warmbat Australia Pantoffels Polar Bruin Fox XXqrvvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dames Shift Down Aerosoles Aerosoles Down beige beige Shift Dames wzqBF0

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Box Box Ekme Ekme Clutch Aesther Clutch Clutch Aesther Aesther Ekme Aesther Box Ekme Clutch Aesther Ekme Box IAgpqw 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Voor 9sm Alyx 1017 Op Borst Tas

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Voor Borst Op 1017 Alyx 9sm Tas
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Aesther Aesther Polsbandje Ekme Met Clutch Ekme axz5SqUw

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Alyx Op 1017 9sm Borst Tas Voor

Aesther Shopper Shopper Ekme Met Schouderband Aesther Schouderband Ekme Aesther Shopper Met Ekme zXqrx5Hq
Affenzahn 1 Borstband Met Kinderrugzak Voor 7rIqvxwp7 1017 9sm Alyx Op Borst Tas Voor