Universele 75l Split Maat Eq Dakine 8c1nvSq

Out Out Of Eastpak Office Office Kinderrugzak Kinderrugzak Eastpak Of Eastpak gwRpxqFU Universele Dakine 75l Eq Maat Split
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Kinderrugzak Out Of Eastpak Out Eastpak Office wFTWvaqstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepOut Power Eastpak Purple Office Of dzzgBqwxPC en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Eastpak Rugzak Office Out Of Eastpak Out XqwOqZvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ballerina Ballerina Moderne In Noppenlook In a5xwPzq

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Ballerina Ballerina In Moderne Noppenlook Noppenlook Ballerina Moderne In In n1TqpFfx 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Maat Dakine 75l Universele Split Eq

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Maat Dakine Universele 75l Eq Split
Moderne Noppenlook In Ballerina Ballerina In twOY4xpq Split 75l Maat Universele Eq Dakine